KOÇ ÜNİVERSİTESİ BATI SHUTTLE  HAREKET SAATİ UYGULAMALARI

PEAK TİME UYGULAMASI

Hafta içinde aşağıda belirtilen saatler arasında shuttle dolduğu zaman kalkar.

Batı Kampüs — Ana Kampüs (07:30 — 09:45)

Ana  Kampüs  —  Batı Kampüs (14:30  — 17:30)

15 DAKIKA ARALIKLI SEFERLER UYGULAMASI

Sefer saatinden  10 dakika önce durağa yanaşan  ilk araç tarifeli  sefer saatini    bekler

ve dolmaz  ise sefer saatinde kalkar.

Araç  sefer saatinden  10 dakika önce   durağa yanaşır,  dolunca sefer saatini beklemeden kalkar ve ikinci araç durağa hemen gelir. Bu uygulama araç doldukça tarife  saatine  kadar  devam eder.

Sefer saatinden 10 dk önce durağa yanaşan ve dolduğu için hareket eden araçtan sonra gelecek olan ikinci/üçüncü araç dolmaz ise; aracın dolması için beklenir ve en geç tarifeli sefer saatinden 5 dakika sonra kalkar. Şoför kendisinin ikinci veya üçüncü araç olduğunun bilgisini öğrencilere iletir.

30 DAKIKA ARALIKLI SEFERLER UYGULAMASI

15 dakika aralıklı seferle için yapılan uygulamanın aynısıdır. Tek fark ikinci/üçüncü ağaçların yolcu  bekleme süresi  5 dakika yerine  10 dakikadır.

1 SAAT ARALIKLI SEFERLER UYGULAMASI

23.00 ve sonrasında, sabaha kadar, olan tarifeli seferler için araç 10 dakika önce durağa yanaşır ve tarifeli sefer saatinde kalkar. Araç şoförü durakta kalan yolcu olur ise yolculara ring sefer yapacağını ve beklemelerini iletir.

DİĞER AÇIKLAMALAR

Final döneminde  her sınav saatinden yarım saat önce Ana ve  Batı Kampüsler   arası

shuttle bulunmaktadır.  Hafta sonu da bu uygulamaya dahildir. Herhangi  bir şekilde  belirilmiş  duraklar  dışında  yolcu  alımı yapılamaz.

Yukarıdaki kuralların herhangi bir şekilde ihlali durumunda, ulaşım taksi ile gerçekleştirip taksi fişi alındığını taktirde ulaşım ücreti İşletme Müdürlüğünden temin edilir.

Ana Kampüs ve Batı Kampüs arası ring shuttleları dışında kalan shuttlelarda aracın trafikten dolayı olsa dahi 10 dakika geç kalması durumunda taksiye binilir ve ücreti Assel Turizm gişesinden nakit alınır.