SATIN ALINACAK MAL/HİZMET

SATIN ALMA USULÜ

Açık İhale

SATIN ALMANIN YAPILACAĞI YER

Komisyon toplantısı; online görüntülü konuşma platformlarından birinde yapılacaktır. İhale komisyon toplantısına, Koç Üniversitesi personelleri ve ihaleye katılan istekli firmalar katılacaktır. Komisyon toplantısına katılmak isteyen isteklilerin,bilgisayarlarında ZOOM ve Microsoft Teams uygulamaları kurulu olmalıdır. OIS sisteminden ihaleye teklif veren istekliler, ihale komisyon toplantısına katılmak istiyorsa toplantı linki alabilmek için gudogan@ku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

SATIN ALMANIN YAPILACAĞI TARİH/SAAT

2020-12-25 11:00:00

İLGİLİ SATINALMA SORUMLUSU

Gülşah Doğan