KONAKLAMA

─░stinye Kampüs, üst düzey teknoloji ve altyap─▒ olanaklar─▒yla i┼č veya e─čitim amaçl─▒ seyahat eden misafirlerimize konforlu konaklama imkanlar─▒ sunmaktad─▒r.

Modern tasar─▒ml─▒ , i┼člevsel ve Konforlu hizmetleri ile ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunmakta olan Kampüs’te 24 adet tek ki┼čilik oda, 6 adet 2 ki┼čilik odan─▒n yan─▒s─▒ra 2 adet suit bulunmaktad─▒r.

Odalar─▒n tümünde h─▒zl─▒ internet eri┼čimi, çelik kasa, direkt telefon hatt─▒, 66’’ LCD TV , minibar, çal─▒┼čma masas─▒, klima ve uydu al─▒c─▒s─▒ mevcuttur.  Suitlerde ilave olarak aç─▒k mutfak ve oturma odas─▒ bulunmaktad─▒r. Oturma odas─▒ndaki koltuk ilave çift ki┼čilik yatak olarak kullan─▒labilmektedir.

ETK─░NL─░KLER

Çal─▒┼čanlar─▒n ki┼čisel ve profesyonel geli┼čimlerine katk─▒da bulunmak amac─▒yla tasarlanan Yönetici Geli┼čtirme Programlar─▒ , i┼č dünyas─▒n─▒ ─░stinye Kampüs’e getiriyor.

Koç Üniversitesi, hayat boyu e─čitim felsefesinden hareketle, firmalar─▒n özel ihtiyaçlar─▒na yönelik Yönetici Geli┼čtirme Programlar─▒ sunmaktad─▒r. E─čitim programlar─▒nda yer alan tüm modüller kat─▒l─▒mc─▒lar─▒n yetkinlik ve ihtiyaçlar─▒ do─črultusunda tasarlanmakta olup seneler içinde tekrarlanabilmektedir. Koç Üniversitesi ─░┼čletme Enstitüsü  ö─čretim üyeleri kurum ve kurulu┼člar─▒n taleplerini özel olarak de─čerlendirerek, kat─▒l─▒mc─▒lar─▒n geli┼čimine de─čer katacak programlar olu┼čturmaktad─▒rlar.

TOPLANTI VE KONFERANS H─░ZMETLER─░

─░stinye Kampüs’te toplant─▒ odalar─▒, konferans salonlar─▒  ve etkinlik alanlar─▒ ziyaretçilerin konforunu en üst düzeyde tutacak ┼čekilde tasarlanm─▒┼čt─▒r. Teknik donan─▒m─▒ eksiksiz salonlar , kusursuz hizmet anlay─▒┼č─▒m─▒z ile mükemmel bir etkinli─čin alt yap─▒s─▒n─▒ olu┼čturmaktad─▒r.

Çok amaçl─▒ kullan─▒ma sahip kapal─▒ alanlar─▒n tümü kablosuz internet ba─člant─▒s─▒ ve teknolojik alt yap─▒ hizmetleri sunmaktad─▒r. Deneyimli ekibimiz tüm toplant─▒  ve konferans hizmetlerinde konuklar─▒n ihtiyaçlar─▒n─▒ kar┼č─▒lamak üzere haz─▒r bulunmaktad─▒r.

SALONLAR

A Salonu   : 104 ki┼či oturma kapasiteli konferans salonu (116 m2)
B Salonu  : 50 ki┼či oturma kapasiteli çok amaçl─▒ salon  (73 m2)
C Salonu  : 50 ki┼či oturma kapasiteli çok amaçl─▒ s─▒n─▒f  (88 m2)