KONAKLAMA

İstinye Kampüs, üst düzey teknoloji ve altyapı olanaklarıyla iş veya eğitim amaçlı seyahat eden misafirlerimize konforlu konaklama imkanları sunmaktadır.

Modern tasarımlı , işlevsel ve Konforlu hizmetleri ile ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunmakta olan Kampüs’te 24 adet tek kişilik oda, 6 adet 2 kişilik odanın yanısıra 2 adet suit bulunmaktadır.

Odaların tümünde hızlı internet erişimi, çelik kasa, direkt telefon hattı, 66’’ LCD TV , minibar, çalışma masası, klima ve uydu alıcısı mevcuttur.  Suitlerde ilave olarak açık mutfak ve oturma odası bulunmaktadır. Oturma odasındaki koltuk ilave çift kişilik yatak olarak kullanılabilmektedir.

ETKİNLİKLER

Çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla tasarlanan Yönetici Geliştirme Programları , iş dünyasını İstinye Kampüs’e getiriyor.

Koç Üniversitesi, hayat boyu eğitim felsefesinden hareketle, firmaların özel ihtiyaçlarına yönelik Yönetici Geliştirme Programları sunmaktadır. Eğitim programlarında yer alan tüm modüller katılımcıların yetkinlik ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmakta olup seneler içinde tekrarlanabilmektedir. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü  öğretim üyeleri kurum ve kuruluşların taleplerini özel olarak değerlendirerek, katılımcıların gelişimine değer katacak programlar oluşturmaktadırlar.

TOPLANTI VE KONFERANS HİZMETLERİ

İstinye Kampüs’te toplantı odaları, konferans salonları  ve etkinlik alanları ziyaretçilerin konforunu en üst düzeyde tutacak şekilde tasarlanmıştır. Teknik donanımı eksiksiz salonlar , kusursuz hizmet anlayışımız ile mükemmel bir etkinliğin alt yapısını oluşturmaktadır.

Çok amaçlı kullanıma sahip kapalı alanların tümü kablosuz internet bağlantısı ve teknolojik alt yapı hizmetleri sunmaktadır. Deneyimli ekibimiz tüm toplantı  ve konferans hizmetlerinde konukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazır bulunmaktadır.

SALONLAR

A Salonu   : 104 kişi oturma kapasiteli konferans salonu (116 m2)
B Salonu  : 50 kişi oturma kapasiteli çok amaçlı salon  (73 m2)
C Salonu  : 50 kişi oturma kapasiteli çok amaçlı sınıf  (88 m2)